Welcome
Optimizare Seo

Secrete SEO - Noi va asiguram promovarea si optimizarea sitului dumneavoastra pe principalele motoare de cautare : Google Seo , Yahoo Seo, Msn Seo.

De ce sa ne alegeti pe noi?

  • profesionalism
  • flexibilitate
  • educatie solida
  • spirit de echipa
  • dinamism

Constructia site-ului ,gazduirea, optimizarea si promovarea sunt doar cateva din serviciile noastre.

Cautam siteuri deja existente sau creeam siteuri care vor sa fie cele mai bune in industria lor. In prezent datorita competitiei ridicate, o companie nou intrata in domeniul Internet nu va putea sa ajunga in top fara ajutorul nostru. De aceea existam , pentru dumneavoastra.

Cu ce diferim de celelalte companii care presteaza servicii cum ar fi construirea siteurilor , optimizarea si promovarea lor este calitatea lucrarilor pe care le executam. Pe langa acestea putem oferi mentinerea in top a site-ului dumneavostra pentru cuvintele cheie si gazdui siteul pe serverele noastre iar toate costurile sunt incluse in serviciile nostre de intretinere lunara.

Va putem oferi o campanie bine implementata de popularitate a linkurilor precum si optimizare "on page". Serviciul nostru de optimizare a siteurilor este unul dintre cele mai bune din lume.

Pentru a afla mai multe va rugam completati formularul din "Contact"

Servicii - Gazduire Site

Gazduire Site

Web Start Web Pro
Domenii 1 1
Durata minima 3 luni 3 luni
Conturi email 50 100
Spatiu pe disc 1Gb 2Gb
Trafic lunar 50 Gb 100Gb
MySql nelimitat nelimitat
Subdomenii nelimitat nelimitat
Setup gratuit gratuit
Cost lunar 4,91 Euro 6,91 Euro
Cost anual 49.1 Euro GRATUIT 2 luni 69,1 Euro GRATUIT 2 luni
IP Dedicat lunar 1 Euro 1 Euro

Pentru a afla mai multe va rugam completati formularul din "Contact"

mai mult..

  • Construirea unui site este primul pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a transforma Internetul intr-un instrument eficient de marketing sau de a va face cunoscut in industria dumneavoastra. Noi putem realiza acest lucru pentru dumneavoastra. Internetul este astazi una din cele mai avantajoase forme de promovare din punct de vedere a costurilor in intreaga lume.
  • Optimizare site O pagina web este cu adevarat valoroasa pentru companie in momentul in care este vizitata de un numar mare de vizitatori. Cum cel mai mare numar de vizitatori este generat de motoarele de cautare noi va vom aduce acest trafic din cautari naturale .Optimizarea pentru motoare de cautare este un termen care descrie un proces de a imbunatatii volumul sau calitatea traficului pe un site web.
  • Intretinere site. Este un serviciu oferit pentru a mentine siteul dumneavoastra in topul de cautari. Considerati un site creat in domeniul amenajarilor florale, dupa ce a fost optimizat ,un proces care dureaza intre 3-6 luni, este pe prima pagina in cautari pentru cuvinte cheie in domeniul respectiv.Dar dupa o luna de zile datorita competitiei ajunge pe pag. a 3-a , a 4-a astfel pierde trafic.De aceea am creat acest serviciu pentru ca siteul dumneavoastra sa fie mereu in topul cautarilor.
Contact

Adresa: Bd Mamaia nr. 256 Constanta,Romania
Tel: +40 724 707 275

Portofoliu