Welcome
Optimizare Seo

Secrete SEO - Noi va asiguram promovarea si optimizarea sitului dumneavoastra pe principalele motoare de cautare : Google Seo , Yahoo Seo, Msn Seo.

De ce sa ne alegeti pe noi?

  • profesionalism
  • flexibilitate
  • educatie solida
  • spirit de echipa
  • dinamism

Constructia site-ului ,gazduirea, optimizarea si promovarea sunt doar cateva din serviciile noastre.

Cautam siteuri deja existente sau creeam siteuri care vor sa fie cele mai bune in industria lor. In prezent datorita competitiei ridicate, o companie nou intrata in domeniul Internet nu va putea sa ajunga in top fara ajutorul nostru. De aceea existam , pentru dumneavoastra.

Cu ce diferim de celelalte companii care presteaza servicii cum ar fi construirea siteurilor , optimizarea si promovarea lor este calitatea lucrarilor pe care le executam. Pe langa acestea putem oferi mentinerea in top a site-ului dumneavostra pentru cuvintele cheie si gazdui siteul pe serverele noastre iar toate costurile sunt incluse in serviciile nostre de intretinere lunara.

Va putem oferi o campanie bine implementata de popularitate a linkurilor precum si optimizare "on page". Serviciul nostru de optimizare a siteurilor este unul dintre cele mai bune din lume.

Pentru a afla mai multe va rugam completati formularul din "Contact"

Servicii - Intretinere Site

Intretinere Site

Intretinere siteuri. Este un serviciu oferit pentru a mentine siteul dumneavoastra in topul de cautari in schimbul unui abonament lunar.

Considerati un site creat in domeniul amenajarilor florale, dupa ce a fost optimizat ,un proces care dureaza intre 3-6 luni, este pe prima pagina in cautari pentru cuvinte cheie in domeniul respectiv.Dar dupa o luna de zile datorita competitiei ajunge pe pag. a 3-a , a 4-a astfel pierde trafic.De aceea am creat acest serviciu pentru ca siteul dumneavoastra sa fie mereu in topul cautarilor.

Acest serviciu include o comunicare permanenta cu dumneavoastra pentru a va cunoaste nevoile si asteptarile pe care le aveti de la site-ul dumneavoastra. Dumneavoastra ne veti comunica cuvintele cheie pentru care doriti sa ajungeti in top , originea traficului pe care il doriti.Daca doriti o schimbare majora a siteului tot noi suntem cei la care veti apela.

Prin noi, afacerea dumneavoastra este un succes!

Pentru mai multe informatii va rugam sa completati formularul de contact

mai mult..

  • Construirea unui site este primul pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a transforma Internetul intr-un instrument eficient de marketing sau de a va face cunoscut in industria dumneavoastra. Noi putem realiza acest lucru pentru dumneavoastra. Internetul este astazi una din cele mai avantajoase forme de promovare din punct de vedere a costurilor in intreaga lume.
  • Optimizare site O pagina web este cu adevarat valoroasa pentru companie in momentul in care este vizitata de un numar mare de vizitatori. Cum cel mai mare numar de vizitatori este generat de motoarele de cautare noi va vom aduce acest trafic din cautari naturale .Optimizarea pentru motoare de cautare este un termen care descrie un proces de a imbunatatii volumul sau calitatea traficului pe un site web.
  • Gazduire site - Cele mai ieftine preturi de pe piata.
Contact

Adresa: Bd Mamaia nr. 256 Constanta,Romania
Tel: +40 724 707 275

Portofoliu