Welcome
Optimizare Seo

Secrete SEO - Noi va asiguram promovarea si optimizarea sitului dumneavoastra pe principalele motoare de cautare : Google Seo , Yahoo Seo, Msn Seo.

De ce sa ne alegeti pe noi?

 • profesionalism
 • flexibilitate
 • educatie solida
 • spirit de echipa
 • dinamism

Constructia site-ului ,gazduirea, optimizarea si promovarea sunt doar cateva din serviciile noastre.

Cautam siteuri deja existente sau creeam siteuri care vor sa fie cele mai bune in industria lor. In prezent datorita competitiei ridicate, o companie nou intrata in domeniul Internet nu va putea sa ajunga in top fara ajutorul nostru. De aceea existam , pentru dumneavoastra.

Cu ce diferim de celelalte companii care presteaza servicii cum ar fi construirea siteurilor , optimizarea si promovarea lor este calitatea lucrarilor pe care le executam. Pe langa acestea putem oferi mentinerea in top a site-ului dumneavostra pentru cuvintele cheie si gazdui siteul pe serverele noastre iar toate costurile sunt incluse in serviciile nostre de intretinere lunara.

Va putem oferi o campanie bine implementata de popularitate a linkurilor precum si optimizare "on page". Serviciul nostru de optimizare a siteurilor este unul dintre cele mai bune din lume.

Pentru a afla mai multe va rugam completati formularul din "Contact"

Servicii - Optimizare Site

Optimizare Site

Optimizare site. O pagina web este cu adevarat valoroasa pentru companie in momentul in care este vizitata de un numar mare de vizitatori. Cum cel mai mare numar de vizitatori este generat de motoarele de cautare noi va vom aduce acest trafic din cautari naturale .Optimizarea pentru motoare de cautare este un termen care descrie un proces de a imbunatatii volumul si calitatea traficului pe un site web.

Intr-adevar, volumul si calitatea traficului este cel mai important lucru. Altfel care este scopul siteului? Un site plin de animatii , colorat este frumos dar daca nu este gasit pe motoarele de cautare nu va ajuta cu nimic. Este ca si cum a-ti avea o masina sport care atrage privirea tuturor dar dumneavoastra va plimbati prin Desertul Sahara cu ea.Inutil.Munca noastra va va aduce volumul de trafic si calitatea traficului necesar pe siteul dumneavoastra.Munca noastra de optimizare consta din 2 parti:

 • 1.O analiza completa a siteului dumneavoastra.
  Acest lucru reprezinta analiza codul html si design-ul siteului dumneavoastra pentru a identifica problemele care impiedica listarea naturala in motoarele de cautare.
  Dupa analiza ,vom prepara o lista detaliata cu remediile care trebuie aduse siteului dumneavoastra pentru a fi supuse modificarilor.
  Exista unele siteuri care ne cer redesign-ul siteurilor de la zero dar implementat pentru optimizare motoare cautare (SEO).

 • 2. Indiscutabil este cea mai importanta parte din acest proces. Inscrierea pe motoarele de cautare.Initial se face o inscrierea manuala pe cele mai importante motoare de cautare. Apoi urmeaza SECRETELE SEO.Munca pe care o vom face ca dumneavoastra sa ajungeti pe pozitiile de sus in cautari pentru cuvintele cheie oferite de dumneavoastra.
  Inclus este si raportul lunar cu cuvinte cheie si progresul pe care il au pe motoarele de cautare.

Garantia satisfacerii este obiectivul nostru!

Pentru mai multe informatii va rugam sa completati formularul de contact

mai mult..

 • Construirea unui site este primul pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a transforma Internetul intr-un instrument eficient de marketing sau de a va face cunoscut in industria dumneavoastra. Noi putem realiza acest lucru pentru dumneavoastra. Internetul este astazi una din cele mai avantajoase forme de promovare din punct de vedere a costurilor in intreaga lume.
 • Intretinere site. Este un serviciu oferit pentru a mentine siteul dumneavoastra in topul de cautari. Considerati un site creat in domeniul amenajarilor florale, dupa ce a fost optimizat ,un proces care dureaza intre 3-6 luni, este pe prima pagina in cautari pentru cuvinte cheie in domeniul respectiv.Dar dupa o luna de zile datorita competitiei ajunge pe pag. a 3-a , a 4-a astfel pierde trafic.De aceea am creat acest serviciu pentru ca siteul dumneavoastra sa fie mereu in topul cautarilor.
 • Gazduire site - Cele mai ieftine preturi de pe piata.
Contact

Adresa: Bd Mamaia nr. 256 Constanta,Romania
Tel: +40 724 707 275

Portofoliu